2015 m. kovo 9 d., pirmadienis

2015-02-26 Sąmoningo kvėpavimo studija

Tema: sąmoningas kvėpavimas bendraujant su delfinų sąmone, Vandenio epochos vibracijomis, susiderinant su artėjančiu laikmečiu, pažvelgiant į savo ateitį. 
Vyksmas: Mes gyvename vis labiau įsitvirtinančioje Vandenio epochoje. Kas jai būdinga? Bendrystė, kolektyviškumas, humanizmas ir broliška draugystė, intelektas. Labiausiai Vandenio epochos vibracijas spinduliuoja banginių, delfinų pasaulis. Įsukus sąmoningo kvėpavimo ratą, kvėpavome kviesdami bendrauti delfinus. Siekėme susiderinti su jų džiugumu, geranoriškumu, atliepimu, troškimu visada padėti, beribe meile. Tie bruožai būdingi ir kūdikiams, mažiems vaikams. Ir iš jų, ir iš delfinų tikrai yra ko pasimokyti. Kvėpavome auksine delfinų sąmonės dvasine šviesa, įsiliedami į Žemę supantį kristalinį energetinį tinklą, jo pagalba prisiliesdami prie Kosminio krištolinio energetinio audinio.
Tada, tęsdami sąmoningą kvėpavimą dvasine šviesa, praėjome keturias vidinio susiderinimo su Vandenio era, subalansavimo pakopas: 1) apjungėme savo širdį su protu, jausmų pasaulį su minčių pasauliu; 2) remdamiesi savo tvirtu ketinimu, vadavomės nuo seno, atgyvenusio karminio balasto, paleisdami visa, kas nebeatitinka mūsų dabartinio dvasinės evoliucijos lygio; 3) ėmėme kvėpuoti savo energetiniu kūnu, apjungdami savo energetinius centrus - čakras - į vientisą junginį, palaipsniui suvedant visą dėmesį į savo būties centrą - dvasinis centravimasis širdyje, ketvirtoje čakroje; 4) iš savo centro nukreipėme vidinį žvilgsnį į ateitį, prakvėpinėdami savo ateities būvį, ateinančią, ateities perspektyvą, susiderindami vis labiau su ateitimi.