2011 m. sausio 25 d., antradienis

Sąmoningas kvėpavimas:

- tai šiuolaikinis pagalbos sau būdas remiantis 5-6 tūkst. metų prana jogos žiniomis;
- tai kvėpavimo technika, padedanti pasiekti harmonijos būseną, atverti savo vidinius, sielos, dvasinius gebėjimus ir tokiu būdu valyti kūną, jausmus, mintis nuo sukauptų įtampų, streso poveikio;
- tai saugus, sąmoningai valdomas būdas transformuoti negatyvą, skausmą į sveiką, racionalų santykį, pozityvų mąstymą;
- tai valanti, atpalaiduojanti kvėpavimo technika, padedanti pažinti, suvokti esminius savo poreikius, polinkius, talentus bei mokytis siekti savo tikslų, svajonių realizacijos.
Tai profesionalus ir atsakingas sąmoningo kvėpavimo, rebefingo mokymas.

Už kvėpavimo bei įvairiapuses dvasines žinias, mokymą esu dėkinga ne tik visiems žemiau paminėtiems puikiems mokytojams - meistrams, bet ir Šri Babadži Nagaradž, Patandžali, Šri Svami Šivanandai, Lahiri Mahasajai, Šri Juktešvar Giri, B.K.S.Aijengar, Vivekanandai, Šri Šankaračarjai, Ramana Maharshi, Šri Nisargadatta Maharaj, Paramhansai Joganandai, Šri Aurobindo, Šri Šri Ravišankar, kt.

Visgi didžiausia gyvenimo dovana - gyvas dvasinio mokymo perdavimas. Už tokį ilgalaikį nuoseklų Dvasinį Mokymą nuoširdžiai esu dėkinga N. Gabijai Wolmer, padėjusiai nuolatos mokytis teisingai pasirinkti, kas yra visų svarbiausia, prasmingiausia, dosniai besidalinančiai beribiais dvasinių žinių lobiais, būdais, kaip tai įpinti į įvairiapusį gyvenimo audinį, kad tai būtų ne teorija, o gyva, gyvenimiška patirtis, nešanti savyje realizacijos jėgą. Bendri mūsų tikslai - dvasinių vertybių įtvirtinimas kasdienybėje, siekis būti tiesoje, tikrume, meilėje, stiprinant ryšį su Amžinąja Dvasia  - sėkmės, įkvėpimo, prasmės tęstinumas, gyvenant esminėmis dvasinėmis vertybėmis. Manau, tai didžiulė dovana visai Lietuvai - turėti savo žemėje tikrą Dvasinį Mokytoją.

Gyvenimas mums suteikia puikią progą mokytis, gilintis į būties paslaptis, apjungiant mistines Rytų bei Vakarų patirtis, pasiekimus ir mokymą su naujausiais įvairių mokslo sričių atradimais, didžiulėmis pažangiausiomis technikos, technologijų galimybėmis, pasiekimais. Paklausite, kam to reikia? Galbūt tam, kad geriau suprasti save, savo poreikius, interesus, pažinti savo tikrąją prigimtį... Ir gyventi tinkamai, remtis tikrosiomis savo dvasinėmis vertybėmis... Kad tai taptų įmanoma, mes turime visą gyvenimą mokytis, nuolat tobulėti, žengti koja į koją su laikmečiu, džiaugtis gyvenimu ir tiesiog būti laimingais.
Lina Rudaitienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą